Menu

In deze oer-Hollandse kamer vindt de boer zijn vrouw en jij bent uitgenodigd! Samen nemen zij hun intrek  in een mooie, maar vooral erg interessante en ongewone boerderijwoning. Op en top boerderijsfeer, maar niets is hier wat het lijkt. Geen tijd voor koetjes en kalfjes, haal het beste paard van stal en ga de uitdaging aan!

In deze kamer verhoog je je kansen door optimaal gebruik te maken van je verschillende zintuigen. Gelukkig hoeft je neus in deze boerderij niet mee te doen, maar zien, horen en voelen… het komt allemaal aan bod. Vanwege het hoge doe-gehalte in deze kamer is dit niet alleen een hele leuke kamer voor volwassenen, maar kunnen wij deze met enkele aanpassingen ook zeer geschikt maken voor kinderen. Voldoende uitdaging, maar ook een geschikte kamer voor de nog wat minder ervaren speler.

Deze kamer is helaas niet rolstoel toegankelijk.
Voor mensen die slecht ter been zijn, is het wel mogelijk een stoel in de kamer te plaatsen. Voor de moeilijker begaanbare gedeeltes (denk aan bukken of kruipen) is er een alternatieve route beschikbaar. Indien dit nodig is, graag even aangeven in de opmerking bij de reservering.

Klik hier voor de informatie over alle kamers (het doorklikken is tijdelijk niet functioneel; wordt aan gewerkt)