Menu

Al jaren droom je van een leven vol rijkdom en na maandenlange voorbereiding weet je precies wat je te doen staat. Jij hebt het geheim van de Bank ontrafeld en weet waar de meest kostbare diamant ter wereld ligt opgeborgen. Je hebt maar één doel voor ogen: je moet en zal deze diamant in je bezit krijgen. Escape Uden heeft inmiddels de controle over de camera’s in handen weten te krijgen en is bereid je zo nu en dan een handje te helpen. Je hebt er vertrouwen in dat het jou gaat lukken om door de zware beveiliging heen te dringen. Maar wees gewaarschuwd! Ieder uur doen de bewakers hun ronde. De buit moet dus op tijd buiten zijn, want anders…

In deze kamer is het van belang dat je alert blijft en je niet laat misleiden. Met goed speurwerk zou dit zomaar een geslaagde ontsnapping kunnen worden! Deze kamer bevat, naast enkele hersenkrakers, veel puzzels met een hoog doe-gehalte en zoekwerk. Dat maakt deze kamer geschikt voor zowel de ervaren speler als ook voor kinderen.

Deze kamer is rolstoel toegankelijk.
Voor mensen die slecht ter been zijn, is het mogelijk een stoel in de kamer te plaatsen. Voor de moeilijker begaanbare gedeeltes (denk aan bukken of kruipen) is er een alternatieve route beschikbaar. Indien dit nodig is, graag even aangeven in de opmerking bij de reservering.