Menu

Let op: dit was voorheen The Da Vinci Code. De puzzels zijn in een nieuw jasje gestoken, maar blijven inhoudelijk grotendeels gelijk. Da Vinci Code al gespeeld? Kies dan dus voor één van onze zes andere kamers!

In deze kamer vind je geen pot goud, maar een ontsnapping aan het einde van de regenboog.
Puzzel je weg naar buiten door het kleurenspectrum en probeer vooral niet te zwart-wit te denken.
De vrolijke en kleurrijke Rainbow Room zit vol verrassingen en onverwachte wendingen.

In deze kamer staan samenwerking en communicatie centraal. Je hebt elkaar echt nodig en als je daarbij ook nog een beetje behendig bent, komt dat goed van pas. Met oog voor detail en een geheugen dat je niet in de steek laat, heb je tevens een streepje voor. Vanwege het hoge doe-gehalte in deze kamer is dit niet alleen een hele leuke kamer voor volwassenen, maar kunnen wij deze met enkele aanpassingen ook zeer geschikt maken voor kinderen. Uitdaging genoeg, maar ook een leuke kamer voor de nog wat minder ervaren speler.

Deze kamer is helaas niet rolstoel toegankelijk.
Voor mensen die slecht ter been zijn, is het wel mogelijk een stoel in de kamer te plaatsen. Voor de moeilijker begaanbare gedeeltes (denk aan bukken of kruipen) is er een alternatieve route beschikbaar. Indien dit nodig is, graag even aangeven in de opmerking bij de reservering.

Klik hier voor de informatie over alle kamers (het doorklikken is tijdelijk niet functioneel; wordt aan gewerkt)