Menu

Zoetekauwen en snoepkonten opgelet: deze kamer is niet alleen heel leuk, maar ook erg lekker! Het mag dan wel een waar luilekkerland lijken, maar dat woordje ‘lui’ kun je het best meteen vergeten. Er is geen tijd om te gaan zitten watertanden. In deze winkel is er werk aan de winkel. Verkooptechnieken zijn hier niet nodig. Je wordt vanzelf naar binnen gelokt. De vraag is echter: hoe kom je er weer uit…?

In deze kamer is samenwerken nog meer vereist dan anders. Er is veel te zien en te onthouden. Communiceer en combineer wat je tegenkomt in de kamer. Je hebt elkaar dus echt nodig om te ontsnappen. Het aantal doe- en denkpuzzels is nagenoeg gelijk. Voor ieder wat wils dus. De kamer bevat genoeg uitdaging, maar is vanwege de wat meer stapsgewijze opbouw van de spellen en puzzels ook geschikt voor een team met 2 personen of jongere/minder ervaren spelers.

Deze kamer is rolstoel toegankelijk.
Voor mensen die slecht ter been zijn, is het ook mogelijk een stoel in de kamer te plaatsen. Voor de moeilijker begaanbare gedeeltes (denk aan bukken of kruipen) is er een alternatieve route beschikbaar. Indien dit nodig is, graag even aangeven in de opmerking bij de reservering.

Klik hier voor de informatie over alle kamers (het doorklikken is tijdelijk niet functioneel; wordt aan gewerkt)