Menu

Corona

1,5 meter beleid Escape Room Uden

Om de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel tijdens de huidige omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, zijn de volgende regels opgesteld:

*Reserveren is mogelijk via www.escapeuden.nl, telefonisch via 0413 – 322 694 of per whatsapp via 06 – 51707774. Wij houden volledig onder controle dat per speelronde aan het door het RIVM toegestane maximum aantal personen wordt voldaan. Hiertoe zijn de openingstijden en speelrondes gewijzigd. Wij hebben hierdoor de ruimte na iedere ronde de gespeelde kamers volledig te ontsmetten.

*Het maximum aantal toegestane spelers per Escape Room is 6. Let op: vanwege de aard van het spel is het niet mogelijk om in de kamers 1,5 meter afstand te houden. We vragen u daarom enkel met een gezelschap te komen met wie u normaal gesproken ook in contact zou komen. We rekenen erop dat u zelf deze verantwoordelijkheid zult nemen. Indien gewenst kunt u zelf handschoentjes of een mondkapje meenemen voor tijdens het spel.

*Bij ontvangst zal er een klachtcontrole worden uitgevoerd en wordt u gevraagd uw handen te ontsmetten.

*De gastvrouw ontvangt de teams om beurten en zal slechts een minimale uitleg in de kamer geven; de overige informatie wordt duidelijk d.m.v. het introductiefilmpje.

*Wij vragen u uw jassen en persoonlijke bezittingen mee te nemen in de kamer of indien mogelijk zoveel mogelijk thuis te laten.

*De wc’s zullen niet toegankelijk zijn. We willen u daarom vragen van tevoren thuis gebruik te maken van het toilet. Voor noodgevallen zijn we bereid een uitzondering te maken.

*Door bovenstaande regels trachten wij ieder team zo snel mogelijk te kunnen laten starten met hun Escape Room, zodat het volgende team ontvangen kan worden. Het kan voorkomen dat u buiten enkele minuten op uw beurt moet wachten. Hiervoor vragen wij uw geduld.

*Ons horeca-gedeelte en onze arrangementen zullen tijdelijk niet toegankelijk zijn.

*Wij vragen u bij binnenkomst te betalen per pin. Contant geld wordt niet aangenomen. De rekening dient in één keer te worden voldaan en kan dus niet worden gesplit. Na ieder betalingsmoment zal de pinautomaat worden ontsmet. Ook zal er handgel voor u klaarstaan.

*Wij zullen gebruik maken van looproutes en bestickering om de afstand te hanteren.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor vragen of het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen samen met u weer het vertrouwen te krijgen in een mooie escape-toekomst!