Menu

Contact

Escape Room Uden                                    Telefoon: 0413 – 322 694
Margrietstraat 8                                          Whatsapp: 06 – 83 64 82 67
5401 DH Uden                                             E-mail: info@escapeuden.nl

Openingstijden
Maandag, dinsdag & donderdag: tijdelijk gesloten
Woensdag: 10.30 tot 21.30 uur
Vrijdag & zaterdag: 10.30 tot 22.30 uur
Zondag: 10.30 tot 20.00 uur

PARKEREN
  Betaald parkeren
  Vergunning tijdens winkeltijden
  Vrij parkeren
Locatie Escaperoom Uden

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een bezoek aan jullie Escape Room?

We vragen je 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor de uitleg. Vervolgens krijg je een uur de tijd om te ontsnappen uit de Escape Room.

Kan ik het aantal personen voor de Escape Room later nog wijzigen?

Wanneer het aantal benodigde kamers gelijk blijft, kun je tot op het moment zelf nog een wijziging in het aantal personen doorgeven.
Wanneer het aantal personen in dergelijke mate verandert dat er een kamer minder nodig is, kun je een kamer kosteloos annuleren (telefonisch of per mail) tot 48 uur voor spelen.

 

Hoe zijn jullie te bereiken?

Reserveringen kunt u het gemakkelijkst maken via onze website.
Wilt u graag reserveren, maar heeft u daarbij nog een vraag? U kunt online een reservering maken en in het opmerkingenveld uw vraag stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij tijdelijk gesloten.

Ook voor overige vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0413 – 322 694, per whatsapp via 06 – 83 64 82 67, of via de e-mail: info@escapeuden.nl

 

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

De tijden op de website zijn de speeltijden. Wij vragen je vriendelijk om 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Deze tijd is nodig voor de speluitleg, het opbergen van uw bezittingen en – indien nodig – een toiletbezoek.

Vanaf welke leeftijd is jullie escape room?

Kinderen van 5 jaar of jonger mogen – in combinatie met volwassenen – kosteloos deelnemen.

Voor kinderfeestjes raden wij een minimumleeftijd van 8 jaar aan. Onder de 14 jaar dient er te allen tijde ten minste 1 volwassen begeleider mee te gaan. De meest geschikte kamers voor kinderen zijn Rainbow Room, Candy Store, The Farm en De Bank. Voor kinderen onder de 10 jaar is Rainbow Room het allermeest geschikt.

We willen met meer dan 6 personen komen. Kan dat?

Natuurlijk kan dat. Je kunt met maximaal 6 personen tegelijk in één Escape Room. Wanneer je met meer dan 6 personen bent, kun je meerdere kamers boeken. Escape Uden heeft op dit moment 7 escape rooms. Je kunt zodoende met 42 personen tegelijk spelen. Ben je met meer dan 42 personen? Dan kun je in verschillende rondes spelen.

Zijn de kamers geschikt voor mindervaliden?

Wanneer je vooraf aangeeft een fysieke beperking te hebben, kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden.
Wanneer iemand moeite heeft met lang blijven staan, is het geen enkel probleem om een stoel te plaatsen in de Escape Rooms.
De Bank en Candy Store zijn rolstoeltoegankelijk.

Waar kunnen we parkeren?

Op de pagina ‘contact’ zie je op een plattegrond de mogelijke opties. Voor onze ingang is een grote parkeerplaats waar je tijdens winkeltijden 1 euro per uur betaalt. Aan de achterkant van onze Escape Room zijn parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Ook dit geldt enkel tijdens winkeltijden. Na winkeltijden mag je hier gewoon staan. Tevens kun je bij de supermarkt Plus parkeren. Dit is 4 minuten lopen en kosteloos.

Kan ik een optie nemen?

Dit is helaas niet mogelijk. Wanneer je reserveert, kun je wel nog tot 48 uur voor spelen kosteloos annuleren. Dit kan telefonisch of per mail.
Wanneer je bij de Escape Rooms een arrangement inclusief eten hebt gereserveerd, kun je deze tot een week van tevoren kosteloos annuleren.

Hoe kan ik betalen?

De betaling vindt plaats op locatie. Je kunt contant betalen of per pin.
Het is helaas niet mogelijk om met creditcard te betalen.