Menu

Contact

   

Wij zijn op de volgende tijdstippen telefonisch bereikbaar.
Maandag t/m woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag – Zaterdag: 09.00 – 23.00 uur
Zondag: 09.00 t/m 19.00 uur

PARKEREN
  Betaald parkeren
  Vergunning tijdens winkeltijden
  Vrij parkeren
Locatie Escaperoom Uden

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een bezoek aan jullie Escape Room?

We vragen je een kwartier van tevoren aanwezig te zijn voor de uitleg en het opbergen van de spulletjes.
Vervolgens krijg je een uur de tijd om te ontsnappen uit de Escape Room.
Na afloop is er tijd voor een groepsfoto (indien gewenst) en kunnen jullie ervoor kiezen nog een drankje te doen in onze lounge of direct te betalen.

Kan ik het aantal personen voor de Escape Room/het arrangement later nog wijzigen?

Wanneer het aantal benodigde kamers gelijk blijft, kun je tot op het moment zelf nog een wijziging in het aantal personen doorgeven.
Wanneer het aantal personen in dergelijke mate verandert dat er een kamer minder nodig is, kun je een kamer nog kosteloos annuleren (telefonisch of per mail) tot 48 uur voor spelen.

Let op: wanneer je een arrangement inclusief eten hebt geboekt, kun je een wijziging in het aantal personen doorgeven tot uiterlijk een week voor het geplande moment. Hierna doen wij de bestelling en staan de kosten voor het arrangement vast.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn 365 dagen per jaar open op basis van reservering.

Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0413 – 322694. Wanneer er niemand aanwezig is, kun je de voicemail inspreken. Je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.

We zijn altijd bereikbaar via de e-mail: info@escapeuden.nl

Wij zijn op de volgende tijdstippen telefonisch bereikbaar.
Maandag t/m woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag – Zaterdag: 09.00 – 23.00 uur
Zondag: 09.00 t/m 19.00 uur

Wil je graag reserveren, maar heb je daar een vraag over? je kunt altijd online een reservering maken en in het opmerkingsveld je vraag stellen. Je krijgt dan binnen 48 uur antwoord hierop.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

De tijden op de website zijn de speeltijden. Wij vragen vriendelijk dat jullie een kwartier van tevoren aanwezig zijn. Deze tijd is nodig om het spel uit te leggen, jullie spullen op te bergen en naar de wc te gaan. Tijdens het spel kun je namelijk niet naar de wc.

Vanaf welke leeftijd is jullie escape room?

In principe hanteren wij geen minimumleeftijd. Onder de 14 jaar dient er wel altijd tenminste 1 volwassen begeleider mee te gaan.
De meest geschikte kamers voor kinderen zijn Rainbow Room, Candy Store en De Bank.

We willen met meer dan 8 personen komen. Kan dat?

Natuurlijk kan dat. Je kunt met maximaal 8 personen tegelijk in één Escape Room. Wanneer je met meer dan 8 personen bent, kun je meerdere kamers boeken. Escape Uden heeft op dit moment 7 escape rooms. Je kunt zodoende met 56 personen tegelijk spelen. Ben je met meer dan 56 personen? Dan kun je in verschillende rondes spelen. De groepen die in de ronde niet de Escape Room spelen, kunnen we andere activiteiten aanbieden in onze grote, sfeervolle lounge. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zijn de kamers geschikt voor mindervaliden?

Wanneer je vooraf aangeeft een fysieke beperking te hebben, kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden.
Wanneer iemand moeite heeft met lang blijven staan, is het geen enkel probleem om een stoel te plaatsen in de Escape Rooms.
De Bank en Candy Store zijn rolstoeltoegankelijk.

Waar kunnen we parkeren?

Op de pagina contact zie je een plattegrond waar je kan parkeren. Voor onze ingang is een grote parkeerplaats. Tijdens winkeltijden is het hier betaald parkeren. Kosten zijn 1 euro per uur. Aan onze achterkant  zijn parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Dit is ook alleen tijdens winkeltijden. Na winkeltijden mag je hier gewoon staan. Tevens kun je bij de supermarkt Plus parkeren. Dit is 4 minuten lopen en gratis.

Kan ik een optie nemen?

Dit is helaas niet mogelijk. Wanneer je reserveert, kun je wel nog tot 48 uur voor spelen kosteloos annuleren. Dit kan telefonisch of per mail.
Wanneer je bij de Escape Rooms een arrangement inclusief eten hebt gereserveerd, kun je deze tot een week van tevoren kosteloos annuleren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt contant betalen of per pin.
Het is helaas niet mogelijk om met creditcard te betalen.